Delfins Bonaire

Overleg met de verhuurmakelaar

Geplaatst op in Delfins door Makelaar Bonaire.

SunwiseIn het penthouse Type-E vindt overleg plaats op 'hoog niveau'. De verhuurmakelaar van Sunwise bespreekt het afwerkings- en inrichtingsniveau van de appartementen met de uitvoerder van de ontwikkelaar.

De keukens zijn geplaatst

Geplaatst op in Delfins door Debby.

KeukensIn Fase 1 van Paviljoen 2, zeg maar de oostkant van het gebouw, zijn de keukens geplaatst en wordt er momenteel een aanvang gemaakt met het plaatsen van de badkamers. Een team van installateurs van de sanitairleverancier Koetse helpt het bouwteam de beste kwaliteit te leveren.

De liftinstallatie...

Geplaatst op in Delfins door Sunwise.

LiftschachtDeze week zijn de specialisten van Otis verdergegaan met de installatie van de liften. De schachten worden gereedgemaakt om de liftkooien straks geruisloos op en neer te kunnen laten gaan.

Verdere ontwikkelingen!

Geplaatst op in Delfins door Sunwise.

DelfinsDe uiteindelijke indeling van dit fraaie resort krijgt steeds meer gestalte. Het meest waarschijnlijke is dat er in eerste instantie twee paviljoens gebouwd gaan worden (Paviljoen 2 is bijna klaar!), een restaurant, duikschool en een zwembad. Als Paviljoen 2 gereed is, zullen de 24 appartementen eerst voor lange termijn (tot 2 jaar) verhuurd gaan worden tot het resort helemaal af is.

De raamshutters zijn geïnstalleerd...

Geplaatst op in Delfins door Sunwise.

ShuttersDe shutters zijn in de kozijnen geplaatst en volgende week zullen de vloertegels gelegd worden. Daarna zijn de keukens en badkamers aan de beurt in alle appartementen. Het gaat snel nu!

Steigers weg!

Geplaatst op in Delfins door Sunwise.

RaamkozijnenDe steigers zijn rondom weggehaald en de afwerking kan beginnen. Het restant van de kozijnen wordt geplaatst, balustrades, terrassen... Het gebouw krijgt al de uitstraling van het luxe appartementencomplex dat het straks zal zijn!

De gevels van het gebouw

Geplaatst op in Delfins door Sunwise.

VoorgevelDe puien zijn geplaatst en nu die klus geklaard is, zullen de raamkozijnen worden geplaatst in de puien en gevels.

Er wordt vooruitgang geboekt!

Geplaatst op in Delfins door Sunwise.

Ruwbouw DelfinsHet constructieteam heeft veel progressie gemaakt met de ruwbouw. Binnen een paar weken kan worden begonnen met het aanbrengen van de puien en het plaatsen van de kozijnen.